Luka Modrić
 Denis Doyle/Getty Images
OSMINA FINALA LIGE PRVAKA

MODRIĆ NAJAVIO VELIKI OKŠRAJ U MADRIDU! STIŽE I MARADONA 'Hvala Bogu da on neće igrati! Upoznao sam ga, sjajan je, ali neka ostane na tribinama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2017. 16:08

Real Madrid u srijedu dočekuje Napoli u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a na službenu press konferenciju u najavi susreta stigli su Luka Modrić i Zinedine Zidane. Netko je odmah ponovno istaknuo kako će na tribine Santiaga Bernabeua stići i Diego Armando Maradona, na što je Luka duhovito odgovorio.

"Hvala Bogu da neće igrati! Sretni smo zbog toga. Sretni smo i što će nas doći gledati. Maradona je jedan od najvećih nogometaša u povijesti nogometa. Što reći, upoznao sam ga na dodjeli Fife 'The Best'. Sjajna je osoba", istaknuo je Modrić pa se osvrnuo na činjenicu da je Real već ove godine ispao u jednoj nokaut fazi, onoj Kupa kralja od Celte:

"Drugačije je to natjecanje od Lige prvaka. To smo ispadanje već zaboravili. Moramo gledati samo naprijed. Očekujemo jako tešku utakmicu u koju moramo od prve sekunde ući maksimalno, onako kako najbolje znamo. Važno je da odigramo jako dobru utakmicu, a ja bih volio da ne primimo gol."

"Igramo u dobroj formi, ali znamo da nas čeka velika borba, pogotovo u sredini terena. U zadnjoj utakmici trener je isprobao i drugačiju formaciju, a uvijek je dobro imati rezervne varijante", rekao je Modrić pa se osvrnuo i na povratak treninzima njegovog velikog prijatelja Garetha Balea:

"Nedostajao nam je! Vidi se odmah koliko je željan nogometa. Ozljede su uvijek sastavni dio nogometa, ali Gareth će nakon nje biti još jači", rekao je hrvatski veznjak na koga se nadovezao i njegov trener:

"Balea nije bilo tri mjeseca i moramo biti oprezni. Spreman je, ali vidjet ćemo još kako postupiti. Kroos je također spreman. Sutra nas čeka teška utakmica u kojo nema veze što je Real favorit. Real je protiv svakog favorit, no utakmicu ne možete dobiti samo imenom kluba", rekao je Zizou pa dodao:

"Volio bih da sutra zabije Benzema. Osjećaj koji na terenu imaju Ronaldo i on nam je jako važan. No, ako Karim i ne zabije, nije ništa strašno jer svi znamo koliko se kreće i otvara prostor suigračima."

Zidane je objavio i popis igrača koji konkuriraju za utakmicu s Napolijem, na kojem ipak nema Garetha Balea.

GOLMANI: Keylor Navas, Kiko Casilla, Rubén Yáñez

BRANIČI: Dani Carvajal, Nacho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Raphael Varane

VEZNJACI: Toni Kroos, James Rodríguez, Casemiro, Mateo Kovačić, Luka Modrić, Isco Alarcón

NAPADAČI: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Lucas Vázquez, Álvaro Morata

Linker
03. svibanj 2024 21:41