Fotopress/Getty Images
PIŠE MARCA

MODRIĆEV IZGLED BIO JE APSOLUTNO IZNENAĐENJE Kondicijski trener Reala ostao je u čudu: Pred njim je zadatak kakav nije očekivao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2017. 18:55

Luka Modrić definitivno nije odmarao tijekom ljetnog odmora. Za razliku od Manchester Unitedovog Henriha Mhitarjana koji je nasmijao navijače putem društvenih mreža jer je dobio itekako primjetni trbušćić, Modrić se nije zapustio.

Španjolska Marca tako piše da je Modrić šokirao Realovog kondicijskog trenera Antonija Pintusa, ali na pozitivan način. Tijekom ljeta je hrvatski veznjak izgubio dva kilograma i pojavio se na pripremama lakši od svoje idealne težine.

Pintusa sada ima neuobičajeni zadatak. "Umjesto da smršavi, mora Modriću pomoći da vrati snagu, iako je igrač uvijek bio opsjednut s time da ostane fit, piše Marca i dodaje.

"Superstar također mora napraviti sve što može da bi zadržao svoje mjesto ove sezone jer se Marcos Llorente, Isco, Marco Asensio i Mateo Kovačić nastavljaju boriti za njegovo mjesto u početnoj postavi", dodaje Marca.

Podsjećamo, Modrić preko ljeta nije samo odmarao, već je svjedočio i na suđenju Zdravku Mamiću za nezakonito izvlačenje novca iz Dinama zbog čega je navukao bijes hrvatske javnosti. Potom je Državno odvjetništvo otvorilo istragu protiv njega zbog sumnje u lažno svjedočenje.

Linker
30. travanj 2024 08:53