REUTERS / Ciro De Luca / REUTERS
TRAŽI SE ŠPICA BEZ UGOVORA

NAJGORE JE, ZNAJU TO U NAPOLIJU, IMATI PA NEMATI Prodali Higuaina, a sada im se ozlijedio jedini pravi napadač!

Piše: HinaObjavljeno: 09. listopad 2016. 19:41

Napadač poljske nogometne reprezentacije i talijanskog prvoligaša Napolija Arkadiusz Milik (22) izbivat će s terena najmanje pet mjeseci zbog ozljede križnih ligamenata lijevog koljena koju je zadobio tijekom subotnje kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u kojoj je Poljska sa 3-2 svladala Dansku.

"Nalazi pretraga pokazali su kako je Arek Milik ozlijedio križne ligamente. On će se tijekom nedjelje vratiti u svoj klub, no sljedećih će dana najvjerojatnije morati na operaciju i izbivat će nekoliko mjeseci", objavio je Poljski nogometni savez.

Milik je ovoga ljeta stigao u Napoli iz Ajaxa kao zamjena za Gonzala Higuaina koji je otišao u Juventus, te se vrlo brzo prometnuo u prvog napadača momčadi. U šest nastupa u Serie A postigao je četiri gola, dok je u prva dva kola Lige prvaka tri puta tresao suparničku mrežu.

Obzirom kako je rok za transfere prošao, Napoli će morati krenuti u akciju dovođenja napadača bez odštete, odnosno mora se okrenuti napadačima koji su trenutačno bez kluba. Neka od imena koja se spominju su Emmanuel Adebayor, Dimitar Berbatov, Marouane Chamakh i Kevin Kuranyi.

Linker
30. travanj 2024 16:00