Robert Pratta / Reuters
MEĐUSOBNO POŠTOVANJE

NAKON OVE IZJAVE TEŠKO GA JE MRZITI, JER ON VOLI ONE KOJI GA NE VOLE Ronaldo otkrio svoj najveći motiv i poručio: 'Messi mi nije prijatelj, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2016. 22:45

Posljednjih nekoliko godina vode se velike rasprave na temu tko je bolji nogometaš, Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi? Iako između njih vlada sportsko nadmetanje, mediji uglavnom žele prikazati njihov odnos kao da su u konstantnom ratu, a Portugalac je to sada demantirao.

– Između nas postoji veliko poštovanje. Novinari vole pisati o veliko rivalstvu, ali njega zaista nema. Nismo možda najbolji prijatelji, ali postoji poštovanje sa obje strane – rekao je Ronaldo za magazin 'Coach'.

Portugalac je također svjestan činjenice kako ima puno ljudi koji ga ne vole, ali istče kako su mu upravo takvi potrebni.

- Nogomet me naučio da se nosim s 'hejterima' i da ih koristim kao motivaciju. Potrebni su mi 'neprijatelji' jer bez njih ne bih ništa ne bih postigao u karijeri. Nitko nije zahtjevniji prema meni osim mene samog - kazao je Ronaldo.

ZURICH, SWITZERLAND - JANUARY 12: FIFA Ballon d'Or nominees Lionel Messi of Argentina and FC Barcelona  (L) and Cristiano Ronaldo of Portugal and Real Madrid smile during the FIFA Ballon d'Or Gala 2014 at the Kongresshaus on January 12, 2015 in Zurich, Switzerland. (Photo by Philipp Schmidli/Getty Images)
Philipp Schmidli/Getty Images
Lionel Messi i Cristiano Ronaldo

Valja napomenuti kako je Portugalac prvi kandidat za Zlatnu lopru nakon osvajanja Lige prvaka i Europskog prvenstva u Francuskoj.

Linker
27. travanj 2024 15:00