Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
IZJAVIO ZA SRPSKE MEDIJE

NAPADNUTI GROBAR 'Branili su nas članovi uprave i neki košarkaši Cedevite. Neizmjerno smo im zahvalni što su nas spasli masakra i linča'

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 13. veljača 2017. 20:29

U razgovoru za srpski Blic četvorica navijača Partizana koji su pretučeni u kafiću Sport Billy kod Doma sportova tvrde da ničim nisu provocirali napad.

Spomenuti navijači tražili su da im se ne spominju imena,već samo inicijali.

"Bili smo na glavnoj tribini,među običnom publikom i nismo se isticali niti smo provocirali bilo koga. Međutim, vjerojatno su nas prepoznali po govoru, u jednom trenutku u našu blizinu došlo je nekoliko osoba i odmah smo primjetili da nas poprijeko gledaju i da se spremaju za neki incident. Po završetku utakmice uputili smo se prema najbližem izlazu i otišli u kafić u sklopu dvorane, nadajući se da će se huligani ohladiti i da će nas ostaviti na miru. Petnaestak minuta posle toga, kada smo mislili da je opasnost prošla, u kafić je utrčalo pet-šest huligana, jedan mi je prišao, pitao me jesam li Srbin i ne sačekavši odgovor počeo me udarati" - tvrdi navijač inicijala M. M., uz dodatak da je onda nastao opći metež u kojem je najteže prošao S. P., koji je pogođen kriglom u glavu.

"U našu obranu stali su zaštitari, članovi uprave i neki košarkaši Cedevite, koji su također došli u isti kafić. Ubrzo su se pojavili i policajci. Da nije bilo njihove reakcije, tko zna šta bi nam se dogodilo i kakve bi posljedice bile. Neizmjerno smo im zahvalni što su nas spasli masakra i linča", dodao je M.M.

Podsjećamo, do incidenta i napada na navijače Grobara došlo je u nedjelju navečer nakon derbija ABA lige između košarkaša Cedevite i Partizana.

Linker
27. travanj 2024 23:58