Ronald Goršić/CROPIX
NIJE DUGO MIROVAO

NENAD BJELICA PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN Poljski velikan odlučio dovesti Hrvata kao spasitelja!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. kolovoz 2016. 10:20

Nenad Bjelica je, izgleda, pronašao novi klub i od danas bi trebao sjesti na klupu poljskog Lecha iz Poznanja. Sve se odvilo brzo. Iako je Lech u nedjelju slavio u prvenstvenom srazu, uprava kluba odlučila je smijeniti Iana Urbana i na njegovo mjesto pozvati Bjelicu. On bi danas trebao biti u Poznanju i potpisati ugovor.

Lech je u poljskim okvirima velikan, bio je prvak 2015., a onda je prošlu sezonu završio na sedmom mjestu što je bio veliki neuspjeh. U novu sezonu Lech je krenuo loše, nakon sedam kola ima samo osam bodova i nalazi se na, za njega, katastrofalnom 12. mjestu.

Jasno je da je to ispod svih očekivanja i Bjelica dolazi kao spasitelj, koji bi klub trebao opet vratiti u borbu za naslov i Ligu prvaka. Poljaci tvrde da je klub već dulje vremena u potrazi za novim trenerom, da se znalo da Urban odlazi, ali da su ga maknuli tek kad su pronašli adekvatnog nasljednika.

Bjelica je od odlaska iz Spezije bio slobodan, slovio je i kao kandidat za trenera Dinama, no, u Maksimiru su se odlučili za Kranjčara. Danas će, bude li sve u redu, biti predstavljen navijačima u Poznanju i krenuti u još jednu avanturu.

Linker
01. svibanj 2024 12:54