Screenshot: Facebook
'PRIZOR JE BIO STRAŠAN'

NEVJEROJATNA SMRT MLADOG SPORTAŠA POTRESLA SRBIJU 'Ovakva tragedija se na našim nogometnim terenima ne pamti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2017. 23:54

Prošle nedjelje dogodila se velika tragedija u Srbiji, i to na niželigaškim nogometnim terenima. Srpski mediji prenose kako je u utakmici između momčadi Drugi oktobar iz Kumana i Vojvodine iz Bašaida na nevjerojatan način smrtno stradao Ognjen Kontrić.

Riječ je o članu momčadi Drugi oktobar, a preminuo je u dobi od 23 godine. Blic piše kako se Kontrić desetak minuta prije kraja prvog poluvremena požalio na mučninu, izašao je iz igre, a nakon kratke stanke se vratio i onda je uslijedio šok - samo se srušio i preminuo pred očima užasnutih suigrača.

"Prizor je bio strašan. Pritrčao mu je dežurni liječnik, ali nije mu bilo spasa", rekao je za Blicsport predsjednik Drugog oktobra Bojan Gajinov.

Istaknuo je da je cijelo selo u šoku zbog tragedije, tim više što mladić nije imao zdravstvenih problema.

"Nismo još svjesni što nas je snašlo. Umjesto slavlja koje smo pripremali pred punim tribinama povodom 90 godina od osnivanja zavijeni smo u crno. Ovo je strašno velika tuga, ne samo za klub, nego i za selo", dodao je Gajinov.

"Ovakva tragedija se na našim nogometnim terenima ne pamti. Čuli smo se sa predsjednikom kluba Bojanom Gajinovim i izrazili najdublju sućut. Izražavamo sućut i obitelji preminulog igrača", rekao je za Kurir Ivan Šibul, tajnik FS Grada Kikinde.

Koji je uzrok iznenadne smrti mladića zasad nije poznato.

Linker
21. travanj 2024 06:59