Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
ARGENTINAC U CENTRU PAŽNJE

BARCELONA I REAL IGRAJU 'EL CLASICO' I NA NOGOMETNOM TRŽIŠTU 'Kraljevi' nude Hrvata i tri zvijezde za Messijevog nasljednika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2017. 10:28

Napadač Juventusa, Paulo Dybala mogao bi obilježiti ovaj zimski prijelazni rok. Ovog 23-godišnjaka mnogi u Argentini vide kao pravog nasljednika Lionela Messija, ali, mora se priznati, iako odličan nogometaš, još je daleko od te razine.

Ipak, Dybala već neko vrijeme odbija produžiti suradnju s Juventusom, a to što prije žele iskoristiti Real Madrid i Barcelona. Dybala je zasada bliži opciji odlaska na Bernabeu, obzirom kako pojedini mediji u Italiji otkrivaju kako 'kraljevski klub' zaobilaznim putevima pregovara s mladim nogometašem te ga nagovara da odustane od produženja ugovora s torinskim klubom.

U Torinu mu navodno nude plaću u visini od 5,5 milijuna eura, dok bi u Realu trebao zarađivati gotovo dvostruko više. Osim bogate ponude Reala, Dybala bi mogao zaobići Barcu iz još jednog razloga, a to je činjenica da ne želi biti četvrti napada u klubu (Neymar, Messi, Suarez).

Predsjedniku Reala, Florentinu Perezu sjekira u med je pala onog trenutka kada je Međunarodni sportski arbitražni sud smanjio 'kraljevima' kaznu s dva na jedan prijalazni rok, što drugim riječima znači da će Madriđani već idućeg ljeta moći nesmetano u šoping.

Pojedini mediji u Španjolskoj navode kako je Perez spreman za Dybalu ponuditi i nekog od 'četvorke' James Rodriguez, Isco, Alvaro Morata i Mateo Kovačić. Time bi ovaj transfer daleko premašio Pogbinih 105 milijuna eura kada je u pitanju najveći transfer svih vremena.

Linker
06. svibanj 2024 19:29