Reuters / Sergio Perez / REUTERS
PROBLEMI NA NOU CAMPU

BARCELONI SE SPREMA 'NEZAMISLIV SCENARIJ' Nakon šokantne vijesti o transferu Lionela Messija, kapetan nagovijestio da bi mogao otići!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2017. 19:00

Barcelona je primila dvije teške vijesti u jednom danu. Kapetan momčadi Andres Iniesta dao je nagovijestiti da će možda napustiti klub, a engleski velikan Manchester City posegnut će za kupovinom Lionela Messija.

Iniesta je dao jedan intervju El Paisu u kojem je priznao da mu je dobro u Barceloni, ali da više ne razmišlja jednako kao i prije.

- Ovo je scenarij kojeg prije tri godine nisam mogao niti zamisliti. Reći ću samo da ponekad preispitujem svoju budućnost, a to ranije nisam radio - izjavio je Iniesta.

Sadašnji ugovor mu istječe za manje godinu od godinu dana.

- Još uvijek nisam potpisao novi ugovor... Proživio sam puno osjećaja za koje nisam znao ni da postoje, ali mislim da je to normalno. Osjećam se kao i svi drugi, želimo pobjeđivati i povratiti poštovanje koje smo imali dugo vremena - kaže kapetan.

I dok kapetan nije siguran vidi li se na Nou Campu, ostaje vidjeti može li Manchester City s Messijem reprizirati ono što je Paris SG napravio s Neymarom - aktivacijom odštetne klauzule ukrasti Barci velikog asa, najboljeg igrača.

Podsjetimo, Strani mediji tvrde da je vlasnik Citya Khaldoon Al Mubarak sprema poslati 300 milijuna eura na račun Katalonaca te je navodno rekao da će napraviti sve što može da do kraja prijelaznog roka dovede Messija.

Sjajni Argentinac još nije produžio ugovor, prije nekoliko tjedana Barcelona je službeno objavila da sigurno ostaje, ali tko zna, tako se pričalo i s Neymarom...

Linker
02. svibanj 2024 06:32