REUTERS/Giampiero Sposito / REUTERS
KREĆE U GLAZBENE VODE

BIVŠI IGRAČ JUVENTUSA NAPRASNO PREKINUO KARIJERU Tukao je suigrače, vrijeđao menadžere, a sada kaže: 'Nisam bio sretan, slijedim novi san...'

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 27. studeni 2016. 13:09

Dani Osvaldo prekinuo je nogometnu karijeru kako bi se mogao posvetiti - glazbi. Nogometaš koji je posljednju sezonu proveo u Boca Juniorsima zasitio se nogometa, a karijeru će nastaviti s bendom Barrio Viejo, u kojemu je frontmen i vokal.

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka Chievo je bivšem talijanskom reprezentativcu ponudio ugovor na dvije godine, no Osvaldo je hladno odbio ponudu od 2,1 milijuna eura po sezoni.

- To je bio najbolji potez koji sam učinio. Obožavam nogomet, ali posljednjih godina nisam bio sretan. Sada slijedim novi san, a to je glazba - kazao je kontroverzni igrač koji je najbolje dane proveo u Romi, za koju je u 58 nastupa postigao 30 pogodaka.

Nisu to jedine crtice iz Osvaldove karijere u rimskoj Vučici. Tijekom 2011. godine udario je suigrača Erika Lamelu u lice nakon što mu Lamela nije dodao loptu u izglednoj prilici. Dvije je godine kasnije pak menadžera Aurelija Andreazzolija nazvao nekompetentnim. Razlog? Osvaldo je odigrao samo 15 minuta u finalu Kupa Italije protiv mrskog rivala Lazija.

A karijeru je okončao u istom tonu: trener Boce Guillermo Barros uhvatio ga je kako puši u svlačionici nakon utakmice četvrtfinala Cope Libertadores.

Linker
16. svibanj 2024 19:48