MILAN, ITALY - DECEMBER 15: Marcelo Brozovic of FC Internazionale Milano celebrates his goal during the TIM Cup match between FC Internazionale Milano and Cagliari Calcio at Stadio Giuseppe Meazza on December 15, 2015 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
 Marco Luzzani/Getty / 2015 Getty Images
ODLAZAK JE BLIZU

BROZOVIĆ POSTAJE NAJSKUPLJI HRVAT U POVIJESTI Inter izvjesio konačnu cijenu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2016. 18:51

Još u subotu je talijanskim medijima prostrujila izjava koju je menadžer Marcela Brozovića dao talijanskim medijima.

- Marcelo bi želio ostati, ali uz poboljšanje plaće. A kako je glavni Interov sportski establišment u Engleskoj, pretpostavlja da se priprema njegova prodaja... - ustvrdio je jasno Miroslav Bičanić.

I u nedjelju, faktički, dobio potvrdu. Kako, naime, donosi Sky Sport Italia, Inter je na vatrenog veznjaka, koji iza sebe ima sjajnu sezonu, izvjesio cijenu od 35 milijuna eura!

Nije tajna da su Englezi, posebno Arsenal i Chelsea najviše zagrizli za Brozovića, a uostalom na Stamford Bridgeu je prošli tjedan zbog našeg veznjaka boravio i sportski direktor Intera Piero Ausilio. Antonio Conte ga silno želi...

Taj posao još je daleko od realizacije, ali posve je jasno da će Brozović ovoga ljeta napustiti Milano, samo je pitanje koja mu je sljedeća destinacija. A ako Inter dobije traženu cijenu, Brozović će postati najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti!

Real je naime, Modrića i Kovačića platio 30 milijuna eura, čime obojica predvode listu najskupljih transfera u Hrvata u povijesti nogometa.

Linker
27. travanj 2024 15:41