Martin Rose/Getty Images / Bongarts/Getty Images
KADA KOLA KRENU NIZBRDO

'HRVATSKI LEO MESSI' SVE JE DALJE OD SVOG NADIMKA Trener ga nije stavio na klupu čak niti protiv trećeligaša: 'Bio mi je nepotreban, bio je višak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2016. 19:07

Alen Halilović u posljednje je vrijeme konstantno na udaru njemačkih medija, ali i trenera HSV-a. Otako je stigao u Hamburg bio je najavljivan kao spasitelj koji će klub izvući iz krize. Ipak, malo po malo slabije predstave gurnule su ga podalje od udarne postave.

Alen je u posljednjem prvenstvenom susretu HSV-a dobio 45 minuta protiv Kovačevog Eintrachta, ali pomaka u njegovoj igri nije bilo, barem tako tvrde njemački mediji. Novi u nizu udaraca za mladog reprezentativca Vatrenih dogodio se u srijedu kada nije bio niti na klupi u utakmici Kupa protiv Halleschera. Trener Markus Gisdol takvu je odluku objasnio na sljedeći način:

- Igrali smo s dva napadača, a u pripremi utakmice na poziciji veznih igrača već sam imao njih dvojicu. Halilović je u toj situaciji bio treći kreator i samim time nepotreban za utakmicu, Bio je višak - prenosi Kicker izjavu trenera HSV-a Markusa Gisdola.

Njemački sportski list takošer zaključuje kako je Halilović u nezavidnoj situaciji, jer, treneri se mijenjaju, ali njegov status ne. I bivšem treneru Brunu Labbadiji također su zamjerali što ne daje dovoljnu minutažu Haliloviću, a sada isto radi i Gisdol, zaključuje Kicker.

Linker
06. svibanj 2024 15:57