CROPIX
PRAŠINA NA KVARNERU

CURE NOVI DETALJI U 'SLUČAJU RISTOVSKI' Za sve su 'krivi' Portugalci! Rijeka je htjela platiti 200 tisuća eura samo da ostane još dvije utakmice?

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 10. kolovoz 2017. 11:18

Razgovor sa Stefanom Ristovskim podignuo je nešto prašine na Kvarneru i nije se dopao baš svima u riječkom prvoligašu. Dio ljudi upućenih u problematiku tvrdi da dio stvari koje je iznio ne odgovaraju istini, da su s agencijom koja vodi brigu o njegovoj karijeri vođeni pregovori o novom trogodišnjem ugovoru kojim bi postao najbolje plaćeni igrač Rijeke, ali da bi i dalje bio na prodaju kada bi se pojavio interes kluba čija bi ponuda zadovoljila Rijeku i igrača.

Ristovski
Sporting facebook / Sporting facebook

Ipak, dogovor, očito, nije postignut jer su igračeva strana i novi klub inzistirali na tome da se transfer odmah odradi, bez obzira na želje riječkog prvoligaša da se cijela stvar odgodi do nakon utakmice s Olympiacosom.

Navodno je Rijeka bila spremna umanjiti odštetu prema Sportingu za čak 200 tisuća eura kada bi Ristovski odigrao dvije utakmice protiv prvaka Grčke (ne bi izgubio pravo nastupa u grupnoj fazi Lige prvaka, a u play-offu ionako ne može igrati za Sporting), ali s druge strane nije bilo sluha.

Od svega se navedenog moramo ograditi s 'navodno'. Pokušali smo jučer doći do predsjednika Bijelih Damira Miškovića, no čelni čovjek riječkog prvoligaša nije želio ništa komentirati.

Linker
29. travanj 2024 04:25