Damir Krajac / CROPIX
DINAMO - VOLYN 4-0

Dinamo na krilima Halilovića i Kovačića razbio Volyn, Duje Čop ponovno strijelac

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 21. siječanj 2013. 18:09

Iz sudara s ukrajinskim Volynom Duje Čop je izašao s trećom egzekucijom turskog dijela priprema, a gol je postigao i Ante Rukavina. Nema sumnje, Sinišu Šošu ćemo ovih dana viđati s osmijehom na licu.

Za treći gol Dinama na stadionu u Antalyji najzaslužniji je mladi Kolar koji je natjerao Shandruka da loba svog vratara, a konačnih 4-0 postavio je Ivan Krstanović.

Ipak, više od dobrog rezultata veseli način na koji je Dinamo “odradio” ozbiljnog kandidata za jedno od mjesta koja iz ukrajinske lige vode u europska natjecanja. Većim dijelom utakmice “modri” su bili bolji i konkretniji. U prvom dijelu su protivnika ostavili bez prilike, a sami su prijetili svakim prelaskom preko centra. Alen Halilović se oporavio od viroze i pokazao svu raskoš svog talenta, a sjajnom partijom može se pohvaliti i Mateo Kovačić. Utakmicu su propustili treći vratar Zelenika te Sammir i Ibanez koji su se ozlijedili na treningu.

Dinamo

Kelava (od 61. Mitrović) - Vrsaljko (od 33. Tomečak), Šimunović (od 61. Jedvaj), Šimunić (od 61. Čalušić), Pivarić - Ademi (od 61. Leko), Halilović (od 46. Pamić), Kovačić (od 54. Husejinović), Brozović (od 61. Kolar), Čop (od 61. Rukavina) - Beqiraj (od 61. Krstanović).

STRIJELCI:

1-0 Čop (34.), 2-0 Rukavina (75.), 3-0 Shandruk (81. ag.), 4-0 Krstanović (85.)

Linker
01. svibanj 2024 00:49