Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

DINAMOV TALENT ŽALI ZA PROPUŠTENIM 'Žao mi je što nisam zabio glavom, a kod gola me uhvatio grč u nozi i Rafael mi je pobjegao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2016. 09:39

Nakon utakmice između Dinama i Lyona na Maksimiru trener gostujućeg sastava Bruno Genesio imao je razloga za zadovoljstvo. Naime, njegova momčad će u posljednjem kolu protiv Seville sama odlučivati o svojoj sudbini.

"Jako sam sretan zbog toga što imamo šanse boriti se za prolazak u osminu finala, za razliku od komentatora specijalista, koji su rekli da nemamo. Bit će to veliki finale protiv Seville u Lyonu. Nismo se trudili saznati rezultat iz Seville, jer borili smo se protiv čvrste momčadi, koja je ovdje i protiv Seville izgubila samo 0-1. Bilo je teško probiti Dinamo".

S druge strane, 19-godišnji Dinamov talent Amer Gojak žali za propuštenim: "Žao mi je što nisam zabio glavom, kod gola me uhvatio grč u nozi i Rafael mi je pobjegao".

Josip Pivarić se nada da je Dinamo krizu ostavio iza sebe.

"Nadam da je ovo znak boljeg Dinama, i da je kriza iza nas. Odigrali smo na muški način, kako i inače trebamo igrati. Ako te i ne ide, moraš dati sve od i bacati se na glavu. U prvom opoluvremenu smo parirali i i stvarali šanse, nažalost nismo zabili. Oni su nas u drugom dijelu stisnuli i iskoristili šansu. Protiv Osijeka moramo biti na tragu ove utakmice i mislim da neće bit problema, idemo po tri boda", objasnio je Pivarić.

Linker
18. svibanj 2024 17:16