Foto: Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
VAŽAN DUET

DINAMOVE DVOJBE I NADE Nitko ne želi ni pomisliti da se u Albaniju putuje bez najubojitije strijele i igrača odluke, a upitan je i kapetan

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. kolovoz 2017. 13:08

Prošli su u civilu pokraj novinara, naravno, bez komentara, jer nisu ni igrali. Ali, netko od kolega je prokomentirao: “Eh, da je igrao Soudani, ne bi ovako završilo.”

I kapetan Domagoj Antolić i on zbog ozljede su propustili dvoboj sa Skënderbeuom, a sad mnogi baš u njihovu povratku vide Dinamovu šansu za prolazak u Europsku ligu. Uostalom, baš je Soudani prije dvije godine, uz Pivarićevu bombu u zadnjoj minuti, bio glavni okidač Dinamove pobjede u Elbasanu.

Odmah u četvrtak navečer, tamo u mix zoni, raspitali smo se njihovo zdravstveno stanje na više adresa, dobili smo otprilike ovakvu dijagnozu: “Vjerojatno će propustiti utakmicu protiv Slavena u nedjelju, valjda će biti spremni za Elbasan.”

Puše se na hladno

Valjda, da, nitko to još sa sigurnošću ne može ili ne želi reći. Pušu u Dinamu i na hladno, znamo koliko je bilo problema s ozljedama prošle sezone, ima do utakmice još pet dana, neki će reći da u tom vremenu i mrtav može oživjeti, nezahvalno je davati prognoze. Ali, s druge strane, nitko i ne želi pomisliti da se u Albaniju putuje bez najubojitije strijele, bez Soudanija, koji je toliko puta dosad bio igrač odluke u tim pretkolima.

Bio bi to težak udarac Dinamovim ambicijama, ali, ne treba uvijek iščekivati crni scenarij, ovako laički i čitajući između redaka, čini nam se da je ipak izvjesnije da će zaigrati u četvrtak. Tko zna, možda Cvitanović iznenadi i u sutra, pa njih dva dobiju poneku minutu i protiv Koprivničana.

Linker
28. travanj 2024 00:00