Nathan Stirk/Getty Images
PUN RIJEČI HVALE

DOLASKOM SLAVENA BILIĆA ZAPOČEO JE APSOLUTNO SVAKU UTAKMICU Jedan od glavnih aduta WBA-a otkrio kako je igrati pod hrvatskim trenerom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2020. 00:24

Sam Johnstone vratar je engleskog drugoligaša West Bromwich Albiona i 'jedinica' pod trenerskom palicom Slavena Bilića.

A igrati u Bilićevom mandatu za Johnstonea je pravi užitak. Malo je reći da je ovaj 27-godišnji vratar 'Baggiesa' impresioniran hrvatskim trenerom.

"Sjajno je igrati pod Slavom. On je tako smiren i ulijeva nam veliko samopouzdanje da izađemo na teren i obavimo posao", rekao je Johnstone za engleske medije, pa dodao:

"Čak i kada smo imali teške trenutke uvijek je rekao što je trebalo reći. Na svakom treningu i svakoj utakmici vidi se da je vodio momčadi na najvišoj razini."

WEST BROMWICH, ENGLAND - DECEMBER 21: Sam Johnstone of West Bromwich Albion issues instructions during the Sky Bet Championship match between West Bromwich Albion and Brentford at The Hawthorns on December 21, 2019 in West Bromwich, England. (Photo by Lewis Storey/Getty Images)
Lewis Storey/Getty Images
Sam Johnstone

Od dolaska Bilića Johnstone je započeo svaku utakmicu Championshipa ove sezone i deset je puta sačuvao mrežu netaknutom.

Nakon 37 odigranih kola WBA zauzima drugo mjesto na ljestvici koje vodi izravno u Premier ligu sa 70 osvojenih bodova, jednim manje od vodećeg Leedsa i šest više od trećeplasiranog Fulhama.

Linker
20. svibanj 2024 16:43