Foto: Damir Krajac / CROPIX
MERCATO NA MAKSIMIRU

DVA SU DANA DO KRAJA PRIJELAZNOG ROKA, A OČEKUJU SE PROMJENE U DINAMOVOJ SVLAČIONICI Pojačanja su već 'snimljena', ali očekuje se i još koji odlazak

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. kolovoz 2017. 18:59

Još su dva dana do kraja prijelaznog roka, hoće li u Dinamu još biti "fluktuacije"?

- Hoće, nešto će vjerojatno biti, možda i u oba smjera - kazao nam je usput, s nogu, Marijan Vlak, Dinamov sportski direktor koji je bio na utakmici u Kranjčevićevoj. Samim time što nije na putu, ne skautira potencijalna pojačanja, to je dokaz da je taj dio posla završen, da sad "samo" treba nekoga dovesti.

Hoće li Dinamo u dva dana pojačati svoju svlačionicu nekim novim imenom, vidjet ćemo. Sve je još u zraku, no, vremena je uistinu malo i nekako se čini realnijim da će prije biti kretanja prema izlazu iz kluba, nego na ulazu u Maksimir.

Domagoj Antolić, Domagoj Pavičić, Bojan Knežević, Angelo Henriquez, Marko Lešković... to su ljudi koji bi mogli otići u zadnji tren. Pavičić, Knežević i Lešković nisu ni bili u kadru za utakmicu s Lokomotivom, što govori samo za sebe, već dulje nisu u prvom planu. U svakom slučaju, očekujemo u zadnja dva dana neke promjene u Dinamovu rosteru, tako barem svi najavljuju.

Linker
30. travanj 2024 22:08