Slaven Bilić i Nikola Jurčević
 Christian Hofer/Getty Images
TOMISLAV JURANOVIĆ IZ AUSTRIJE

EKSKLUZIVNI VIDEO S PRIPREMA SLAVENA BILIĆA Hrvatski udar na oktet pobjednika kreće iz Gradišća

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 21. srpanj 2016. 19:44

Slaven Bilić ne može bez Gradišća. U Bad Tatzmannsdorfu, mjestu koje itekako dobro pamtimo s Eura 2008., kada smo kovali velike snove, uništene od strane Turaka u četvrtfinalu Eura, West Ham se priprema za najtežu sezonu u novijoj povijesti.

Letvica je sedmim mjestom opasno podignuta, preseljenje na Olimpijski stadion sa 60 tisuća pretplatnika podigao je letvicu očekivanja, a u 'kvart' su se doselili veliki frajeri.

Mourinho, Guardiola, Conte, pa Klopp, Wenger, Pochettino, Ranieri, Koeman... Ove sezone očekuje nas vatromet trenerskih veličina i taština u Premiershipu u čijem će se vrtlogu pronaći i Slaven Bilić. Koji u miru Gradišća, uz vjerne pomoćnike Jurčevića, Raka i Trzića, sprema 'udar' na taj oktet trenera pobjednika u definitivno najluđoj nogometnoj sezoni koju pamtimo...

- Hoće li biti teže nego ove sezone? Ma realno neće, ali bit će izazovnije i atraktivnije - priča Slaven Bilić za SN iz Bad Tatzmannsdorfa dok kuje planove i pripreme, čekajući novog napadača 'teškog' 20 golova po sezoni.

VELIKU REPORTAŽU IZ AUSTRIJE S PRIPREMA WEST HAMA EKSKLUZIVNO ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN OD PETKA!

Linker
09. svibanj 2024 03:27