Nikola Kalinić slavi gol protiv Španjolske.
 Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
ODŠTETA - 17,5 MILIJUNA EURA

ENGLEZI PIŠU O NOVOJ TRANSFER-SENZACIJI Prvak želi dovesti Vatrenog koji je zablistao na EURU!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2016. 13:33

Marcelo Brozović ime je koje se vrti već mjesecima u pričama o odlasku iz Intera, ali ništa se još konkretno nije dogodilo.

Vijesti govore da ga Antonio Conte želi u Chelseaju, da bi ga Diego Simeone htio u Atletico Madridu, pa Arsene Wenger u Arsenalu, iz Italije stižu informacije da ga Inter ne namjerava prodati, iako svatko ima svoju cijenu.

Dok se Brozović odmara od Eura, gdje ga je ispadanje u osmini finala, kao i praktično cijelu ekipu baš jako pogodilo, čeka se rasplet koji polako postaje transfer-saga. Ako ode iz Intera, Brozović želi u klub u kojem će imati status bitnog igrača.

Kalinić na meti Liecestera!

I Hrvat iz redova Fiorentine nalazi se na radaru mnogih klubova. Nikola Kalinić je odličnom sezonom među Violama te pogotkom Španjolskoj postao želja mnogih.

Ovoga vikenda, konačno, engleski mediji donose veliku priču da bi napadača Vatrenih silno želio dovesti - Leicester, te je navodno Ranieri za njega spreman odvojiti oko 17,5 milijuna eura!

Međutim, iz Firence stižu informacije da se Fiorentina i Kalinić nemaju namjere rastati... Štoviše, Kaliniću se ne ide nigdje iz kluba u kojem se osjeća odlično.

Linker
03. svibanj 2024 19:54