Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
ZALUDIO NOGOMETNU EUROPU

ENGLEZI UVJERENI, SADA DEFINITIVNO DOLAZI Na Otoku počinje velika borba velikana za mladog Dinamovog dragulja, početna cijena - 17 milijuna eura?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2016. 10:36

Ako je za vjerovati engleskim medijima, Dinamov dragulj Ante Ćorić mogao bi vrlo uskoro napustiti Modre, a prvi u redu za dovođenje talentiranog mladog hrvatskog reprezentativca su Liverpool i Tottenham.

Englezi navode kako su oba kluba još na ljeto bila u razgovorima s Ćorićem, ali je veznjak ipak odlučio još neko vrijeme produžiti život na Maksimiru. Sada je priči ipak došao kraj i kako prenosi The Sun, Ćorić bi već ove zime trebao preseliti na Otok. Veznjak je do sada upisao dva nastupa za reprezentaciju Vatrenih, ali još je i ranije privukao pozornost velikana diljem Europe.

Dinamo je za Ćorića navodno na ljeto tražio 17 milijuna eura i Manchester City je bio vrlo blizu njegovog dovođenja još u kolovozu, ali je mladi Dinamov nogometaš tada odustao kada je shvatio kako ga Pep Guardiola ima u planu prvo poslati na posudbu. Liverpool je u lovu na Antu Ćorića posljednje dvije godine i u stalnom je kontaktu s njegovim predstavnicima, prenosi Sun.

Ali, kako stvari stoje u igru se uključio i Tottenham, a već su odavno poznate veze kluba iz Londona i Modrih. Osim starih 'žmora', u Tottenhamu se nadaju kako bi i trener Mauricio Pochettino mogao imati velik utjecaj u njegovoj odluci jer argentinski strateg voli pomagati mladim igračima, a to bi moglo prevagnuti u korist Spursa.

I Everton je novodno zainteresiran, a oni bi Ćoriću mogli ponuditi najveću minutažu što bi bio njihov glavni adut u pregovorima.

Linker
16. svibanj 2024 16:04