Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
MAĐAR JE HTIO I VIŠE

HAJDUKOV JUNAK POBJEDE NAD BUGARIMA 'Nisam zadovoljan svojom igrom, šteta je što ne idemo u Sofiju s većom prednošću'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 14. srpanj 2017. 00:55

Hajduk je pobijedio Levski u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige, a veće je zadovoljstvo jasno vladalo u taboru hrvatske momčadi.

Josip Radošević:

- U prvoj utakmici najvažnije je pobijediti, to smo napravili i što se toga tiče jako smo zadovoljni. Cijela momčad je timski odigrala jako dobro, oni nam praktični nisu stvorili niti jednu opasniju priliku. Šteta jedino što nismo uspjeli zabiti drugi gol da imamo još veću prednost pred uzvrat. Bilo mi je lijepo igrati u svom Dugopolju, publika nas je podržavala, vjerujem da će tako biti i do kraja sezone. U Bugarskoj se igra bez publike, nedostajat će nam naši navijači, koji nas svugdje prate.

Marko Futacs:

- Zadovoljan sam rezultatom, ali ne i svojom igrom. Želio sam više, imao sam prigodu za drugi gol, a iz takvih situacija bih morao zabijati. Levski se predstavio u solidnom izdanju, točno onako kao što smo očekivali. Proučili smo dobro njihovu igru, ali ponavljam, šteta je što ne idemo u Sofiju s većom prednošću.

Nikolaj Mitov, trener Levskog:

- Teška, tvrda utakmica. Šteta da se nije igralo na Poljudu, jer nogomet je uživanje za publiku. Ne znam je li bio prekrašaj nad našim igračem prije jedanaesterca, ali ne smijemo dozvoliti onakvu pogrešku u našem kaznenom prostoru. Šanse za prolaz su 50:50 jer ovo je tek prvo poluvrijeme. U Sofiji se igra drugo poluvrijeme gdje očekujem pobjedu i eliminaciju Hajduka u Nedostajalo nam je zadnje dodavanje, moramo biti koncentriraniji, ali u prvom susretu smo naučili sve što nismo znali o Hajduku. U Sofiji igramo bez publike, to je golem minus za nas. Žao mi je naših 12 navijača, koji nisu u Dugopolju uspjeli ući na stadion, ali zato ćemo u Sofiji dati 200 % za naše navijače.

Linker
17. svibanj 2024 13:21