Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
ZAGRABIT ĆE U BLAGAJNU

NAKON DOBRIH VIJESTI IZ SALBURGA, OČEKUJU SE I LOŠE IZ NYONA Rijeci prijeti kazna UEFE zbog Armadine bakljade na tribinama

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 26. srpanj 2017. 23:38

Nogometaši Rijeke odigrali su neodlučeno 1-1 (1-0) u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Salzburga u Austriji. Uzvrat je za sedam dana u Rijeci.

Pogodak je za Riječane polučio Mario Gavranović u 30. minuti, dok je strijelac za Salzburg bio He-Chang Hwang u 48. minuti.

Hrvatski prvak je uspio u naumu da ostanu neporaženi u Salzburgu, a postigli su i gol u Red Bull Areni koji im daje prednost pred uzvrat na Rujevici 2. kolovoza.

Prođu li Riječani Salzburg mogla bi na Rujevicu stići pozamašna svota novca, ali dio bi mogli uplatiti i na račun UEFE, a razlog je bakljada Armade u Salzburgu.

Naime, u jednom su trenutku navijači upalili baklje, a Uefa ne tolerira takvo ponašanje i sasvim je izvjesno kako će Rijeka biti novčano kažnjena za ovaj manji incident.

Bakljada
Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media

Podsjećamo, prije četiri godine Rijeka je platila ukupno 40.000 eura kazne zbog incidenata na utakmicama protiv Prestatyn Towna, Žiline i Betisa, a utakmica protiv Lyona igrana je pred praznim dijelom tribina Kantride

Linker
04. svibanj 2024 16:17