Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
UZVRAT PROTIV LEVSKOG

ODMORNI TUDOR PUN OPTIMIZMA UOČI UZVRATA GOSTOVANJA U SOFIJI 'Čeka nas teška utakmica, ali kvalitetniji smo i ne bi trebalo biti problema'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 19. srpanj 2017. 11:41

Fran Tudor jedan je od igrača koje je trener Joan Carrillo odmarao pred Levski, preskočio je Lokomotivu.

- Čeka nas teška utakmica, vidjeli smo to i u Dugopolju. Idemo u Sofiju zabiti gol. Objektivno smo bolja momčad i pokušat ćemo pobijediti – najavio je Tudor koji je u prvom ogledu u Dugopolju asistirao petom za Savvasa koji je potom srušen za kazneni udarac iz kojeg je Hajduk slavio.

Osim te minimalne rezultatske, koje su druge Hajdukove prednosti u odnosu na Levski?

- Bolji smo od Levskog, i pojedinačno i momčadski. Već je ova momčad neko vrijeme na okupu, znamo se dugo, nije bilo ovog ljeta mnogo odlazaka. Kvalitetniji smo, moramo to pokazati na terenu – naglasio je Tudor.

Na startu sezone Hajduk je upisao dvije pobjede, iako su u drugoj utakmici protiv Lokomotive odmarani neki igrači?

- Imamo tu širinu, trener je mogao odmarati igrače. Rotirat ćemo se dok traje ritam utakmica četvrtak-nedjelja. Na dobrom smo putu i treba samo tako držati i dalje. Vidjet ćemo dokle možemo stići – kazao je Hajdukov krilni igrač koji u zadnje vrijeme ordinira na poziciji desnog bočnog.

Kako bi se Hajduk trebao postaviti u Sofiji s obzirom da ima minimalnu prednost iz prvog susreta?

- Ne treba ni srljati, niti igrati previše defenzivno. Vjerujem u nas, kvalitetniji smo i ne bi trebalo biti problema. Ne bismo se smjeli dovesti u situaciju da primimo rani pogodak, to je vrlo bitno – naglasio je Tudor.

Levski će biti bez podrške navijača?

- To će im biti hendikep, ali ne trebamo se fokusirati na to nego samo na sebe, na to da odigramo pravu utakmicu – zaključio je Tudor.

Linker
02. svibanj 2024 15:32