REUTERS/Davor Kovacevic / REUTERS
NISU SKRIVALI ZADOVOLJSTVO

RIJEKINI PROTIVNICI KOMENTIRALI ŽDRIJEB I POSEBNO SE DOTAKNULI JEDNOG IGRAČA HRVATSKOG PRVAKA 'Gogo i ja se stalno čujemo...'

Piše: Ivan ŠtenglObjavljeno: 26. kolovoz 2017. 10:21

U austrijskom taboru nisu skrivali zadovoljstvo ždrijebom. Austrijski trojac predvođen sportskim direktorom Franzom Wohlfahrtom te igračima Raphaelom Holzhauserom i Heikom Westermannom kratko su se za austrijske medije osvrnuli na ždrijeb.

- Bolju skupinu nismo mogli ni poželjeti. Vrlo je atraktivna za navijače, za cijeli klub, a i za igrače. Bit će to veliki izazov za nas, jasno je da ćemo se morati jako pomučiti kako bismo ostvarili željeni uspjeh. Siguran sam da ćemo u tim utakmicama još se više dići u formi, jer ipak za nas je sam ulazak u skupnu fazu veliki uspjeh sam po sebi - govori Wohlfahrt.

Raphael Holzhauser važna je karika austrijske momčadi, izvlačenje je gledao zajedno sa suigračima u trening-kampu u Steinbrunnu.

- AC Milan je vrlo snažan i sigurno favorit skupine. Posebno se radujemo tim utakmicama, radi toga radimo i treniramo svakog dana. Uz podršku naših navijača bit ćemo vrlo snažni i teški za pobijediti.

Za playmakera Viola ovo će biti ponovno okupljanje s bivšim suigračem Alexanderom Gorgonom koji sada nastupa za Rijeku.

- Alex Grünwald i ja i dalje smo u kontaktu s Gogom, tako da željno iščekujemo meč – završava Holzhauser.

Linker
03. svibanj 2024 07:44