CROPIX
12. IGRAČ

RUMUNJE ĆE NA POLJUDU DOČEKATI PAKAO! Hajduk se pohvalio prodajom ulaznica, a stigla je i vijest o velikom povratniku u sastav za europske oglede!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. kolovoz 2018. 23:40

Možda igre Hajduka i nisu na razini očekivanja navijača, ali jedno je sigurno, "bila vojska" nikad ne okreće leđa svom klubu. Bez obzira na sve, "najbolji drug", podrška...

Da ne govorimo samo prazne fraze sve ovo potvrđuje da je nakon prvog dana slobodne prodaje za dvoboj u četvrtak protiv bukureštanskog kluba "otišlo" već 12.000 ulaznica (uključujući i pretplatnike). Nema sumnje da će do četvrtka (igra se u 20.45 sati) tribine Poljuda biti ispunjene do kraja, javlja Slobodna Dalmacija.

Baš kako su i Rumunji u svojim najavama istakli da je Torcida u ovom trenutku najjači igrač Bijelih i da se tog pritiska s tribinama treba najviše plašiti. S tolikom podrškom, vjetrom u leđa, hukom s tribinama ne možeš odigrati loše...

Futacs na popisu za oglede s Rumunjima

Hajduk je uoči susreta trećeg pretkola UEFA Europa lige krovnoj organizaciji europskog nogometa poslao novu listu s popisom igrača za susrete s FCSB-om.

Na listi više nema prodanog Radoševića kao ni ozlijeđenih Duke i Beširovića, a novo je ime Marka Futacsa.

Prvi susret na rasporedu je u četvrtak 9. kolovoza na Poljudu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Bukureštu.

Dugopolje, 130717.
Stadion Hrvatski vitezovi.
Nogometna utakmica 2. pretkola Europske lige, Hajduk - Levski.
Na fotografiji: Marko Futacs
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Linker
17. svibanj 2024 12:43