Matija Djanjesic / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

BIŠĆAN POTPUNO RAZOČARAN NAKON KIKSA PROTIV INTERA 'Suđenje? Bolje da ne komentiram, ali sudac se potpuno pogubio...'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 02. rujan 2019. 01:17

U zadnjem dvoboju 7. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke i Intera odigrali 1:1.

Nije profesionalno, pa možda ni pristojno, ali prvo pitanje upućeno Igoru Bišćanu i Samiru Toplaku moralo je biti o suđenju, s obzirom da je glavni sudac Ante Čuljak od prve sekunde (doslovno!) susret usmjerio u nervozne vode.

- Čestitam mojim momcima što na Rujevici nisu bili simpatični kao nekoliko puta dosad. Prije su nam pljeskali, sada su nam “sve po spisku” i ja sam ponosan što su izborili veliki bod. Bilo je malo sreće, ali zaslužili smo! Od prve sekunde se atmosfera digla, bilo je mnogo nervoze, no nakon susreta je sve normalno - kazao je trener gostiju Samir Toplak.

Znači, igrači danas nisu debili?

- Moram vas ispraviti, rekao sam da smo “mi debili”. Ali ne, bili su ratnici! Rekao sam im da ćemo biti “kruha gladni” ako se ne borimo, pa ušli smo u utakmicu kao zadnja ekipa u ligi - rekao je logično zadovoljni Toplak.

Trener Rijeke Igor Bišćan je, jednako logično, bio drugog raspoloženja.

- Razočaran sam konačnim rezultatom, naravno da rezultat nije povoljan za nas. Nije se mnogo igralo, a u trenucima kada se igralo, nismo se uspjeli izdići iznad atmosfera. Suđenje bolje da ne komentiram, ali totalno se pogubio, mnogo griješio, pa kompenzirao, a prva odluka na utakmici bila je jako dvojbena. Tri utakmice smo bez pobjede, pauza dolazi u dobrom trenutku i nadam se da ćemo se stabilizirati sada kad Europe više nema. Mnogo nas je koštala... Raspopović je osjetio gležanj, ne izgleda dobro čim je napustio travnjak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 04:01