Blaž Duplančić/Dalmacija News
PREDSJEDNIK U BOLNICI

Brbić: 'Šupraha mi je sjeo na haubu, a kad sam otvorio prozor udario me u glavu'

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 06. lipanj 2014. 11:14

Hajdukov je predsjednik brzo zbirnut na hitnom kirurškom prijemu KBC Firule nakon što ga je Alojzije Šupraha udario šakom u glavu. Liječnici su mu sanirali ranu iza uha iz koje je u Dugopolju potekla krv. S njim je u društvu bio sportski direktor Bijelih Goran Vučević, a nakon što su liječnici završili svoj posao Brbić je pušten kući. Dok se kretao prema automobilu kojim je išao u svoje Tučepe. Hajdukov je predsjednik kratko prepričao što se dogodilo.

- Šupraha mi je nešto dobacivao, iz čista mira. Stao je ispred automobila i nešto govorio, potom je sjeo na haubu te vikao, a kad sam otvorio prozor udario me šakom - rekao je Brbić vidno potresen incidentom.

O daljnjim koracima nije razmišljao, bilo mu je najvažnije što prije doći kući. Istovremeno, Šupraha je bio na obavijesnom razgovoru u splitskoj policiji iz koje je smo doznali tek šturu potvrdu da se nemila scena dogodila.

- Nakon završetka nogometne utakmice u Dugopolju, zaprimili smo dojavu o narušavanju javnog reda i mira između dvije osobe. Jedna je osoba, koja se dovodi u svezu s događajem, dovedena u policijsku postaju, a istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja je u tijeku - poručila je Sanja Nazlić iz Odjela za odnose s javnošću PU Splitsko-dalmatinske.

Bilo je to sve što se moglo doznati sinoć, nastavak priče o skandaloznom incidentu tek slijedi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 17:47