Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX
POZITIVNE REAKCIJE

BUGARSKI STRUČNJAK ZADOVOLJAN NAKON PRVE POBJEDE NA KLUPI DINAMA 'Iz krize se može izaći samo pobjedom', 'Sevilla? Znate kakva je to ekipa...'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. listopad 2016. 22:59

Bugarski stručnjak Ivajlo Petev bio je zadovoljan prvom pobjedom na klupi Modrih.

- U prvom poluvremenu nismo uspjeli odigrati onako kako smo htjeli, Slaven se odlično branio i zatvorio nam prostore. Bili smo spori u protoku lopte, a u nastavku smo neke stvari promijenili i bilo je bolje. Imali smo nekoliko prilika, dali smo jedan gol i to je najbitnije u ovom trenutku. Iz krize se može izaći samo pobjedom, mi smo uzeli tri boda i to je to - kazao je Ivajlo Petev.

Bio je zadovoljan što su igrači pokazali želju, kao i podrškom navijača.

- Ovo su jako važni bodovi, s malo više samopouzdanja idemo dalje, vjerujem da ćemo izgledati sve bolje. Sevilla? Znate kakva je to ekipa, napravit ćemo sve da Dinamo izgleda dobro i da pokušamo uzeti nešto u utorak.

Slavenov strateg Željko Kopić svojim igračima nije imao što zamjeriti.

- Nemam namjeru slaviti poraze, kad izgubiš nije dobro, ali dečki su odradili jako dobru utakmicu, s taktički jasnom idejom kako igrati. Dinamo je imao kvalitetniji posjed, ali nisu kreirali previše prilika do pred sam kraj. Mi smo prijetili iz prekida, a žao mi je što u tranziciji nismo reagirali kvalitetnije, kad su njihovi stoperi ostajali na širokom prostoru - rekao je Kopić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 04:00