Tomislav Krišto/CROPIX
NE BOJI SE OTKAZA

Čačić: Ljubomoran sam na Hajduk! U Splitu uzdižu svoju djecu, a nas samo pljuju

Tko je postavio Badelja na njegovu prirodnu poziciju? Zato sad i ide u inozemstvo za toliki novac, da je ostao igrati tamo gdje je igrao prije, otišao bi za nula kuna
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. kolovoz 2012. 21:07

Ne da se Ante Čačić. Iako više niti Zdravko Mamić ne skriva da očekuje više od njega, da je svaka utakmica kvalifikacijska. Budite sigurni, ne pobijedi li Čačić u subotu u Puli, evo nove drame.

- Kako se osjećam s obzirom da se čeka moj prvi kiks? Ne tresem se, ne brinite. Ja radim svoj posao najbolje što mogu, a ako to ne bude dovoljno, živjet ću ja i dalje. Bio ja u Dinamu tri dana, mjeseca ili godine, bio trener negdje drugdje, svijet neće propasti - rekao je Ante Čačić, koji se ne može načuditi atmosferi koja se stvorila oko Dinama.

- Ljubomoran sam na Hajduk, to moram priznati. Tamo je atmosfera pozitivna, uzdižu tu svoju djecu, vlada pozitiva. Hajduk prođe Skonto pobjedom i porazom, a mediji pišu da su rutinski prošli. A ovdje kod nas uvijek nešto ne valja. Od koga smo mi to izgubili? Ni od koga! Vjerujte, ovo je najbolji, najodgovorniji i najkvalitetniji stručni stožer dosad. Kod mene se nijedan igrač nije potukao u svlačionici, nitko nije rekao: 'pitajte trenera zašto ne igram', nitko nije odbio skinuti se...

Spomenuli smo Badelja, pitanje je kako će Dinamo izgledati kad kapetan ode, tko će ga zamijeniti?

- Da, Badelj je trenutno u najboljoj formi. A tko ga je postavio na njegovu prirodnu poziciju? Zato sad i ide u inozemstvo za toliki novac, da je ostao igrati tamo gdje je igrao prije, otišao bi iz kluba za šest mjeseci, za nula kuna. Logično je da sad ne izgledamo najbolje, tek je početak sezone, ali mi ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu. Ali kako dobro raditi kad je svaka utakmica presudna, kao mač nad glavom. Nije lako, no mi radimo odličan posao! - priča Čačić, koji je 'pecnuo' i svoje prethodnike, ne odustajući od stavova i argumenata. Čak ima snage i našaliti se na svoj račun.

- Ajde, ako ništa drugo sad ste mi za alternative namijenili - trenere. A ne kojekakve likove koji su se u prošlosti spominjali u tom kontekstu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 08:26