Drago Sopta / Cropix
'BETONIRA' SREDINU TERENA

Čačić starta s Ademijem, Brozovićem i Calellom, Mamić: 'Imam sjajan predosjećaj'

Dvojba je ostala i u napadu. Duje Čop bi trebao biti siguran. Ali, hoće li on igrati lijevo, a Beqiraj u špici, ili će Čop biti u špici, a Rukavina na lijevoj strani?
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. rujan 2012. 23:29

Ante Čačić zavjetovao se šutnjom, svako pitanje oko sastava završava - smiješkom. Nikad nije bio tako tajanstven, očito, Portu sprema nešto posebno.

- Imam neke dvojbe, imam viziju kako zaustaviti Porto - jedino je što je na temu sastava rekao Ante Čačić. I još jednu rečenicu koja, možda, puno otkriva.

- Carrasco? Kandidira za momčad. Ne za prvih 11, ali za utakmicu kandidira!

Dakle, Čileanca neće biti u udarnoj momčadi, po svemu sudeći, Ante Čačić sprema Portovu treneru veliko iznenađenje. Informacije teško dolaze do javnosti, ali, koliko čujemo, Čačić razmišlja o A-B-C triju u veznoj liniji. Radi se o Ademiju, Brozoviću i Calellu! To je vezna linija koja bi trebala istrpjeti Moutinha i društvo. Dvojba je ostala i u napadu. Duje Čop bi trebao biti siguran. Ali, hoće li on igrati lijevo, a Beqiraj u špici, ili će Čop biti u špici, a Rukavina na lijevoj strani? Čini se da je bliža ova druga opcija, da će Porto napadati tandem Rukavina - Čop.

U kakvom raspoloženju utakmicu dočekuje Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić?

- Vjerujem u trenera Antu Čačića i momčad!

Kakav je predosjećaj?

- Imam dobar predosjećaj!

Toliko od Mamića. Kaže da trebaju 'govoriti' igrači na travnjaku, a ne on.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. svibanj 2024 08:20