CROPIX
NIJE POŠTENO PREMA ANTOLIĆU

ČAK SU I IGRAČI BILI IZNENAĐENI ODLUKOM TRENERA DINAMA Hoće li priča oko kapetanske vrpce ostaviti traga u svlačionici?

Dinamo je u 16. kolu HNL-a svladao Lokomotivu s 2:0, a rasprave je nakon utakmice potaknula jedna odluka trenera Marija Cvitanovića.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. studeni 2017. 14:31

Svi su izišli iz Dinamove svlačionice, prošlo je već gotovo sat vremena od kraja utakmice, ostali su tek Arijan Ademi i Domagoj Antolić. Prvi u sauni, drugi u terapiji, tako smo čuli, ali ne bismo se čudili da im se baš i nije dalo pred medije.

Kolinger i Strukan

Jer, pitanje je jedno, tema zanimljiva, zašto je kapetan bio Ademi, a ne Antolić. Rekao je nešto na to pitanje trener Cvitanović, kako ima više kapetana i da je želio nagraditi Ademija. Možda opet - malo nespretno. Kapetana se ne mijenja, osim kad ne igra ili je na klupi. Nije pošteno ni prema Antoliću. Jasno da će ovaj događaj opet potaknuti rasprave nakon jedne obične, rutinske poruke. Kako smo čuli, i dobar dio igrača ostao je iznenađen trenerovom odlukom, ali ostalo je na tom Cvitanovićevu objašnjenju. Tko će u idućim susretima biti kapetan, vidjet ćemo.

Nije do priče bilo ni Denisu Kolingeru, stoperu Lokomotive, koje isključen zbog dva žuta kartona.

- Neću ništa reći, pitajte suca Strukana! - poručio je Kolinger, dok je Mathias Chago prokomentirao utakmicu. Imao je veliku priliku u prvom dijelu.

- Žao mi je što sam promašio, šteta. Da sam zabio možda bi utakmica otišla u drugom smjeru. Moja igra? S obzirom na to da nisam prošao pripreme prvi put u životu, zadovoljan sam, ali bit će još bolje, sigurno - kazao je Chago.

Ivan Fiolić zabio je gol Lokomotivi, bio je, naravno, sretan.

- Zadovoljan sam, dakako, oporavio sam se od ozljede, nije me dugo bilo i ovo je lijep povratak. Uvijek sam govorio, kad mi trener da šansu dajem maksimum, uvijek sam na raspolaganju. Što se pobjede tiče, idemo prema našem cilju da završimo polusezonu bez poraza.

Oduševljeni Lecjaks

Jan Lecjaks zabio je prvi gol za Modre?

- Od prve minute preuzeli smo inicijativu, postigli prvi pogodak iz sjajne akcije. Imali smo još nekoliko lijepih prilika, igrali smo svoju igru koju smo i željeli. U nastavku smo nastavili istim tempom, kreirali još izglednih prilika. Plan je bio pokazati protivniku da je ovo naš stadion, da smo mi ovdje glavni i to smo svojom igrom pokazali. Prvijenac? Oduševljen sam i važan je to pogodak za mene.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 20:58