MATIJA DJANJESIC/CROPIX
VELIKI INTERES

Dinamov raskošni talent nije igrao zbog ozljede, želi ga klub iz Premiershipa, nudi 20 milijuna eura!?

Nije igrao protiv Osijeka, neće ni za U21 Hrvatsku, hoće li u pauzi napustiti Maksimir?
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. kolovoz 2020. 23:19

Krenuo je Zoran Mamić na Osijek s dvojicom napadača, Petkovićem i Gavranovićem, ali i s tri stopera! Uz Dilavera i Theophilea u zadnjoj liniji je bio i Arijan Ademi. Rijetkost dosad, moglo bi postati pravilo, vidjet ćemo hoće li biti zadovoljan tim eksperimentom.

Među 20 igrača Dinama nije bilo Mislava Oršića i Marina Leovca, koji su, očekivano, dobili poštedu za ovu utakmicu zbog lakših udaraca koje su zaradili u Cluju. Međutim, nije bilo ni Joška Gvardiola, koji je bio kandidat za startera u ovom derbiju. Nije otišao u inozemstvo, još je igrač Dinama, već ima problema sa stopalom, pa nije bio u kadru ni za ovu utakmicu, a neće igrati ni za U-21 reprezentaciju protiv Grčke i Češke.

Međutim, spominje se i interes engleskog Leeds Uniteda za usluge talentiranog Dinamovog mladića. Prema našim informacijama, Englezi su doista vrlo zainteresirani, ali transfer još nije dogovoren.

Novinar talijanskog Skyja Fabrizio Romano na Twitteru je objavio da bi cijena tog eventualnog transfera mogla biti oko 20 milijuna eura. Već smo objavili da je ranije za Gvardiola stigla i ponuda francuskog Lillea...

Kako god, Gvardiol večeras nije nastupio zbog ozljede, a reprezentativna stanka dobro će mu doći za saniranje zdravstvenih problema.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 10:51