Goran Mehkek / CROPIX
NAKON POBJEDE

DINAMOV TRENER OBJASNIO ODLUKU KOJA JE IZNENADILA MNOGE 'Zašto sam zamijenio vratara? Nema kod mene prvog vratara'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. listopad 2016. 21:33

Cibalijin strateg Stanko Mršić komentirao je igru svoje momčadi nakon uvjerljvog poraza u Maksimiru od Dinama 3:0.

- Znali smo što nas čeka, da Dinamo mora pobijediti. Modri imaju kvalitetu, nije lako s njima. Prvo poluvrijeme je za nas bilo dobro, fino smo odigrali, imali četiri-pet poluprilika. Da smo poveli, pitanje je što bi se događalo. U drugom poluvremenu je Dinamo zagospodario. Nedostajao mi je Frane Vitaić, najbolji strijelac, nažalost nemamo igrača koji bi kompenzirao taj nedostatak. Dinamo je dobra momčad i kad zabije gol, onda je teško igrati s njima. Imali smo i u drugom poluvremenu neke poluprilike.

Trener Dinama Ivajlo Petev imao je razloga za zadovoljstvo obzirom da momčad prolazi kroz stanovitu krizu i tri boda će im odlično sjesti.

- Nije bila loša utakmica. Imali smo mnogo šansi. Nismo mogli zabiti gol prvih pola sata. Imali smo želju, tražili smo dubinu. Na kraju smo dali dva gola u prvom poluvremenu, u drugom još jedan. Nismo igrali vrhunski, ali uzeli smo tri boda i idemo dalje. Zadovoljan sam. Moraš biti zadovoljan kad pobijediš s 3:0 i uzmeš tri boda. Trebala nam je ta pobjeda, ostvarili smo je. Zašto sam promijenio vratara? To sam odlučio u suradnji s trenerom vratara. Rekao sam da će svaki dobiti svoju šansu. Hoće li to biti u HNL-u. Liga prvaka ili Kup. Nema kod mene prvog vratara, na svakoj utakmici ću odlučiti tko će braniti. Inače, želim Cibaliji uspjeh u budućnosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 15:16