Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
IGRAČKA KRIŽALJKA

DVA HAJDUKOVCA NAPUŠTAJU POLJUD U ZADNJIM DANIMA MERCATA Jedan u Španjolsku, drugi u Tursku, zaključenje posla - sljedeći tjedan?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. kolovoz 2017. 10:46

Naravno, treba pričekati 31. kolovoza, da ne sleti u Hajduk odmah neka ponuda koja se ne odbija...

Tudor i Nižić, mogli bi otić - pod rednim brojem dva dvojica su igrača koji bi se realnije mogli prodati. To je Fran Tudor čije su šanse da ode 50:50, interes Alavesa je stvaran, opcija posudba do otkupa, a Tudor je u Poljudu nekako zakočen u mnoštvu sličnih igrača, Juranović uživa prednost na desnom beku, a u veznom redu i prema naprijed je gužva. Stoga bi se prodaja Tudora mogla dogoditi.

Split, 210716.
Stadion Poljud. 
Uzvratna utakmica 2. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk - CSMS Iasi.  
Na fotografiji: Fran Tudor slavi nakon pogotka.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Basic / CROPIX / CROPIX

O stoperu i kapetanu Zoranu Nižiću već smo pisali, ali ponuda Goztepea koja se penjala od 500.000 sve do milijun eura još uvijek nije dovoljna za apetite "bijelih", a i Nižić ne želi otići, ako ga klub ne pušta dragovoljno.

Pojavljuje se interes Sampdorije, pa sad i Chievo Talijani spominju, Nižić je također odigrao odlično protiv Evertona; moguć je njegov odlazak.

Split, 240817.
Stadion Poljud.
Uzvratna nogometna utakmica doigravanja za UEFA europa Ligu izmedju HNK Hajduk i Everton FC .
Na fotografiji: Zoran Nizic i Wayne Rooney
Foto: Jakov Prkic / Cropix
Foto: Jakov Prkic / Cropix

Hajduk sad sve poslove odgađa – poslije Istre, nakon dojmljive predstave s Evertonom u kojoj su blistali i momčad i navijači, tri boda protiv Istre postavljaju se kao - najbitniji na svijetu.

A moglo bi se do 31. kolovoza nekoga i dovest. Na primjer, jedan napadač dobro bi došao u križaljci Carrilla dok je Futacs "out", a Ohandzu tradicionalno ne možeš opteretiti stalno...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 08:37