Vojko Bašić / Cropix
SRETAN I BALAKOV

Hajduk u zadnji čas riješio problem desnog beka, Bijelima se u Turskoj pridružuje James

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 31. siječanj 2012. 20:25

Hajduku se vraća – James! Eto rješenja za desnog beka, zadnjih dana prijelaznog roka dobro su hajduci utržili, "kupili" su Maloču i Jamesa, prenosi Slobodna dalmacija.

Dakle, ništa od kombinacija glede plasmana u Švedsku za brazilskog nogometaša "bijelih", pa se danas James zaputio iz Splita preko Zagreba i Istanbula prema Antalyji gdje je trebao stići oko ponoći.

Jamesu se trener Krasimir Balakov raduje, veseli ga povratak igrača s kojim je ujesen uglavnom bio zadovoljan, bio mu je dovoljno dobar i znao je reći kako je Hajduk najbolje partije prošle jeseni odigrao u utakmicama kad su bekove igrali: James i Lima.

S jedne strane Hajduk je želio prodati Jamesa u Švedsku kad se ukazivala prilika, s druge strane je Balakov kazivao kako mu je problem na desnom beku odjednom postao akutan, pa je čak nakon teškog poraza od bečke Austrije govorio "kako bi trebalo iskopati kanal do Nadzornog odbora da se odobri neophodan angažman nekog novog desnog braniča"!

Kako su Hajduku vezane ruke utoliko što mora štedjeti, kresati troškove i najprije nešto prodati, pa tek onda kupiti, zadnjih trenutaka prijelaznog roka došlo je do solomonskog rješenja: neka ostane James!

- James je u Splitu zadnjih dana trenirao i po dva sata s juniorima što ih vodi Mišo Krstičević i vjerujemo da mu neće trebati mnogo da uhvati naš ritam - objavio nam je u Antalyji klupski glasnogovornik Ante Bilić.

Tako Hajduk pronalazi "unutarnje rezerve" materijala na svome gradilištu.

Povratak Jamesa je znakovit, hoće-neće u Švedsku tako je završen, a u Antalyji na pripremama već govore kako će na proljeće imati sasvim sličnu momčad kao najesen.

Nisu tako silni odlasci osipanja (Subašić, Brkljača, Inoha, te smatra se i Tomasov, premda je u ovom času Marin još nominalno igrač Hajduka)...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 12:49