Split, 020416.Stadion Poljud.Povodom tragicne smrti Zana Ojdanica nekadasnjeg celnika Torcide, nekoliko tisuca navijaca okupilo se veceras na sjevernoj tribini stadiona odajucu pocast svom vodji.Na fotografiji: Goran Vucevic, Damir Buric i Marin Brbic.Foto: Vojko Basic / CROPIX
 Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
TRENER JE SAMOSTALAN

HAJDUKOVCI - NEMA RAZLOGA ZA BRIGU 'Pritiska ima, tako je to ovdje, ali prijetnji nije bilo'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 05. srpanj 2016. 14:50

Nisam imao nikakve prijetnje, nikad kao direktor - kazao je Goran Vučević. Pritisaka je uvijek bilo, meni i svima nama, tako je to u Hajduku od davnina. Ali prijetnji nikad. Sigurno nije bilo dolazaka ni po babi, ni po stričevima, ni po menadžerima. Mi smo se baš protiv toga i borili u Brbićevo i moje doba. Trener je bio stopostotno samostalan.

Do pola sata prije utakmice, ni Marin, ni ja, ne bismo znali koji je sastav trener odabrao. Ne bih želio ništa više komentirati, jer bih bio subjektivan. Ovo je novi Hajduk koji je odabrao drugačiji strateški put i ja im želim svu sreću.

Foto: Damir Krajac / Hanza media
CROPIX

----------------------------------------------------------------------

Burić i Tudor: Nikakvih prijetnji nismo imali

Damir Burić: Ja nisam imao nikakve prijetnje. Niti je nama tko dolazio po babi, stričevima, menadžerima...

Igor Tudor: Nisam nikad imao ni pritisaka, ni prijetnji, ni iz kluba, ni izvan kluba. Igrali su oni za koje bih ja mislio da trebaju igrati.

----------------------------------------------------------------------

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. lipanj 2024 18:52