Boris Kovačev/CROPIX
SVI ŽELE NA SRBIJU

HNS pod opsadom, ulaznice za utakmicu godine traže se sa svih strana svijeta

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 11. veljača 2013. 18:51

Najvažnija misija Igora Štimca uoči Srbije bit će kako zaštititi igrače od cirkusa koji nosi “utakmica godine”. Jer, da svatko od njih ima pravo na deset tisuća karata, teško da bi svi ostali zadovoljeni.

I sam Štimac je Sarajevo napustio sa stotinama molbi. Telefon s molbom za ulaznice nije prestajao zvoniti.

U Rusanovoj su čekali da odrade Koreju pa da se i službeno okrenu organizaciji utakmice sa Srbijom. Zasad je jedina službena odluka ona kako će se igrati na Maksimiru 22. ožujka i da neće biti gostujućih navijača, već samo “vipovaca”.

Dijaspora ‘poludjela’

Tako se nagađa kako HNS neće iskoristiti utakmicu protiv Srbije da navijače “izuje iz cipela”. Cijene će biti prihvatljive, slične onima koje su bile protiv Makedonije. A zanimanje je već sada na vrhuncu. Osim iz Hrvatske, neviđen interes vlada iz dijaspore. Narudžbe stižu iz Europe, ali i prekooceanskih zemalja. I najčešće se ne pita za cijenu...

Prvi koji su probili led bili su članovi Udruge veterana BBB-a koji su se krajem prosinca obratili HNS-u sa zahtjevom za ulaznice.

- Rezervirali smo tisuću ulaznica za sve tribine - pohvalio nam se tajnik Željko Tomljenović. Da to nije prevelik zalogaj za veterane svjedoči činjenica da su prikupili 800 imena koji su potvrdili dolazak na Maksimir.

BBB-i iz ‘Stare klaonice’

Riječ je o Udrugi koja okuplja stare članove BBB-a, imaju svoje prostorije u “Staroj klaonici”, a bave se i humanitarnim radom. Primjerice, za Noru... Nadamo se kako će HNS ludnicu dočekati spreman, a najvažnije je da stručni stožer i reprezentacija budu lišeni svega toga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. svibanj 2024 11:21