USAIN BOLT IZ SIGETA

Jazvić bacio rukavicu: Sto metara trčim za 11,3. Ako ima netko brži, neka se javi!

Niz HD-a je uistinu sjajan, bez poraza su Sigećani sada već šest kola, a do sljedećeg ligaškog dvoboja sa Slavenom Belupom u NŠC Stjepan Spajić u subotu, njihova serija bez poraza trajat će 134 dana.
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 04. travanj 2011. 17:35

Prošle jeseni redom su obarali sve negativne rekorde, no otkako smo stigli u 2011. godinu, u Sigetu se priča neka druga priča. Hrvatski dragovoljac uspješno je prebrodio i teško gostovanje na Šubićevcu, konačnih 2:2 i osvajanje jednog boda nije fenomenalan rezultat, no za Crne je najvažnije da njihova velika serija i dalje traje te da je ostanak u eliti još uvijek izgledna opcija. Niz HD-a je uistinu sjajan, bez poraza su Sigećani sada već šest kola, a do sljedećeg ligaškog dvoboja sa Slavenom Belupom u NŠC Stjepan Spajić u subotu, njihova serija bez poraza trajat će 134 dana.

- Zadovoljni smo, uzeli smo bod na teškom gostovanju. Moglo je biti i bolje, ali mi se ne žalimo, najvažnije je da smo ostali neporaženi. Nismo nimalo razočarani, nada još uvijek postoji, odigrali smo još jednu lijepu utakmicu - priča najzaslužniji za osvajanje boda, 20-godišnje krilo HD-a Filip Jazvić.

Ove sezone Jazvić je imao dosta problema, dugo je vukao ozljedu leđa, pa je imao problema sa zubom... Sada je zdrav i u svojoj 17. prvoligaškoj utakmici, tek četvrtoj koju je odradio od početka do kraja, Jazvić je prvo izborio kazneni udarac, po četvrti put ove sezone izravno asistiravši za gol pa postigao svoj prvijenac u Prvoj HNL. Izgledalo je jako lijepo...

- Suigrači me zezaju da sam ustvari htio zaštopati loptu pa se ona odbila u vrata. Nije istina, gađao sam i - pogodio! - naglasio je Jazvić i bacio rukavicu konkurentima u borbi za naslov najbržeg igrača u elitnom hrvatskom rangu:

- Sto metara trčim 11,3 sekundi. Ako ima netko brži, neka se javi!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 04:57