DAVOR PONGRACIC/CROPIX Cropix
LJUBIMAC NAVIJAČA

Koch progovorio o teškoj sudbini, pa otkrio: ‘Nikad nisam doživio ništa slično, a ne znam smijem li ovo reći‘

‘Telefon je doslovno eksplodirao. Ne mogu se sjetiti vremena da sam primio toliko poziva i poruka‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 06. svibanj 2024. 12:10

Georg Koch kazao je za Bild kako nije očekivao toliko suosjećanja nakon što je otkrio kako se bori s rakom gušterače.

- Bilo je nevjerojatno, nikad nisam doživio ništa slično. Baterija mog mobitela se ispraznila u tren oka. Telefon je doslovno eksplodirao. Ne mogu se sjetiti vremena da sam primio toliko poziva i poruka – čak ni na svoj rođendan - kazao je Koch.

Fortuna Düsseldorf odgovorila je na njegovu želju da pogleda utakmice svojih bivših klubova. Dobio je poziv za posljednju domaću utakmicu protiv Magdeburga u subotu. A na tribinama bi Koch možda mogao sjediti i pored svojih prijatelja iz kultnog benda "Die Toten Hosen". Glazbenici u punk bendu s Kochom su prijatelji već desetljećima. Nakon što su iz benda saznali za Kochovu bolest poslali su mu dirljivo pismo i majicu s natpisom: "Do gorkog kraja!"

image
DAVOR PONGRACIC/CROPIX Cropix

"Čak i ako zvuči glupo: majica i natpis daju mi ​​snagu i motiviraju me. Jako sam im zahvalan na tome - kazao je Koch koji je odlučio ne liječiti se kemoterapijom u bolnici.

- Ne znam ni smijem li ovo reći: sretan sam što u svojoj profesionalnoj karijeri zaradio malo više i trenutno se liječim lijekovima iz SAD-a koji ovdje vjerojatno još nisu odobreni. Jednostavno više nisam mogao podnijeti bijedu na odjelima za rak - kazao je Koch za Bild.

Linker
06. svibanj 2024 12:11