Petar Sučić

 DAMIR KRAJAC Cropix
‘SRETNO TI BILO, ALI...‘

Pljušte kritike na potez dinamovca, javio se nekoć najbolji igrač HNL-a: ‘Očito si živio negdje drugdje‘

‘Čuo sam za tebe jako lijepih riječi od naših Bugojanaca i tvojih bivših trenera‘
Piše: SNObjavljeno: 28. ožujak 2024. 11:05

Veliku odluku u svojoj karijeri donio je Dinamov veznjak Petar Sučić. 20-godišnji nogometaš iz Bugojna dobio je prije tjedan dana zeleno svjetlo FIFA-e za promjenu reprezentacije i on se odlučio za Vatrene.

Budući da je u mlađim uzrastima igrao u dresu BiH, tu su mu odluku zamjerili neki bivši suigrači iz NK Sport Prevent Bugojna poput Ibrahima Dagoje.

Više o tome pročitajte OVDJE.

Sada se javila i ikona HNL-a Ermin Zec koji je svojedobno (2009.) u dresu Šibenika bio proglašen najboljim igračem hrvatske lige.

image

Ermin Zec u dresu Rijeke, 2014. godina

GORAN MEHKEK /CROPIX Cropix

Kao rođeni Bugojanac smatrao je da mora reagirati, a njegove riječi prenio je Sportsport.ba:

"Čuo sam za tebe jako lijepih riječi od naših Bugojanaca i tvojih bivših trenera. Ja spominjem non stop i uvijek ću govoriti da igrači koji jednom zaigraju za Bosnu i Hercegovinu nebitno kojem uzrastu da više nikad ne mogu promjeniiti reprezentaciju", napisao je Zec i dodao:

"Tako ćemo stvoriti više prostora za dječake koji će sutra ponosno stajati pred zastavom koju vole i za koju će sa velikom radosti nastupati. Dečko, želim ti puno sreće u nastavku karijere, ali ti si očigledno živio u nekom drugom gradu ne u Bugojnu. Živio."

Linker
11. travanj 2024 21:02