Filip Uremović
 

 ANTE CIZMIC Cropix
BORBA S OPORAVKOM

Karoglanov najveći upitnik uoči Dinama: Važna karika vodi ‘utrku s vremenom‘

Za derbi Karoglan sigurno nema ozlijeđene Žapera i Melnjaka, kao ni “pocrvenjelog” Mikanovića
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 27. ožujak 2024. 13:15

Hoće li se za derbi vratiti standardni stoper Filip Uremović najveći je upitnik u tjednu pripreme za utakmicu s Dinamom. Ozlijedio se Uremović početkom ožujka u susretu s Istrom kad je rečeno da će izbivati najmanje tri tjedna. Još nije Uremović započeo s momčadskim treningom, ali do subote je ostalo dovoljno vremena za procjenu njegovog nastupa.

image

Filip Uremović

TOM DUBRAVEC Cropix

Nije Uremović jedini koji ima zdravstvenih tegoba jer dosta je “načetih” pred veliku utakmicu. Moufi se vratio nakon više od mjesec dana, Brekalo nakon dva tjedna, a u prvenstvenu stanku neoporavljeni su ušli Livaja, Lučić i Šarlija, premda su sva trojica igrali u dva posljednja dvoboja s Goricom i Lokomotivom. Bijelima u prilog ne idu ni teški vremenski uvjeti, kiša i hladno vrijeme koje je zahvatilo Split tijekom utorka, ali unatoč svim nedaćama za derbi se uvijek “stisnu zubi”, pa i oni nedovoljno zaliječeni igraju. Ni ovaj neće biti iznimka.

Za derbi Karoglan sigurno nema ozlijeđene Žapera i Melnjaka, kao ni “pocrvenjelog” Mikanovića. Nismo zaboravili ni Perišića, koji će sigurno biti u kadru, a hoće li zaigrati enigma je koja lebdi u zraku do subote.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 19:44