Elvir Gashijan

 Domenic Aquilina/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
BIJELI U ŠOPINGU

Trener s Kosova otkriva: ‘Hajduk želi našeg tinejdžera. Odbili smo prvu ponudu, želimo veći iznos‘

‘On je talentiran igrač i vjerujem da će igrati u velikim europskim klubovima‘
Piše: SNObjavljeno: 29. prosinac 2023. 19:15

Tahir Batatina, trener kosovskog prvoligaša KF Llapija, potvrdio je u razgovoru za RTV Dukagjini interes Hajduka za 17-godišnjeg talentiranog veznjaka, Elvira Gashijana. Prema njegovim navodima, splitski klub je poslao ponudu tešku 200 tisuća eura za njegove usluge.

- Imamo nekoliko ponuda. Možemo spomenuti službenu ponudu Hajduka. Razgovaramo i razgovarat ćemo s hrvatskim klubom kako bismo pronašli zajednički jezik i kako bi Elvir mogao nastaviti svoju karijeru u Hrvatskoj. Ukoliko se to ne dogodi u siječnju, onda je otvorena mogućnost i za ljetni prijelazni rok. Prva ponuda je bila 200 tisuća eura, no nju smo odbili. Želimo veći iznos i postotak od budućeg transfera. Elvir je talentiran igrač i vjerujem da će igrati u velikim europskim klubovima - izjavio je Batatina.

KF Flapija trenutno se nalazi na trećem mjestu koovske lige, sa šest bodova zaostatka iza vodećeg Ballkanija nakon 18 odigranih kola.

Gashijan je kosovski U19 reprezentativac, a ove sezone upisao je 13 nastupa u kojima je postigao dva pogotka i dodao jednu asistenciju. Za reprezentaciju je zabio dva pogotka u susretu protiv U19 reprezentacije Ukrajine. Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost iznosi 125 tisuća eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 09:22