Gorica tučnjava

 FACEBOOK
KAOS NA ULICAMA

VIDEO: Navijači se mlatili uoči susreta Gorice i Hajduka, letjele baklje, policija privela osmoricu

Kako prenosi portal kronike.vg došlo je do masovne tučnjave u kojoj je sudjelovalo oko 30-ak osoba
Piše: SNObjavljeno: 05. veljača 2022. 17:46

Momčadi Hajduka i Gorice od 15 sati su igrale susret 22. kola Prve HNL na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Bijeli su slavili u prvom susretu nastavka sezone protiv Šibenika s 3:1, dok je Gorica poražena na gostovanju kod Istre 1961 rezultatom 2:1.

Novi. treći ovosezonski međusobni susret je pripao Bijelima koji su na krilima Marka Livaje slavili s 4:0, a svoj debitantski pogodak je zabio i Ferro koji je na zimu stigao u Split. Golove s tog susreta pogledajte OVDJE. Hajduk je bolje prošao i u prva dva dvoboja, u Velikoj Gorici je slavio rezultatom 3:1, dok je susret na Poljudu završio neodlučeno (0:0).

Uoči najnovijeg okršaja uslijedio je jedan drugi, puno ružniji okršaj koji je bacio loše svijetlo na ovaj sportski duel. Portal kronike.vg je prvi izvijestio da je došlo do masovne tučnjave u kojoj je sudjelovalo 30-ak osoba, a sada stižu informacijda su se navodno sukobili Torcida i Bad Blue Boysi.

Navijači su svojim okršajem privremeno zaustavili promet te palili baklje, a epilog njihovog uličnog derbija bio je osam privedenih i jedan kojem je pružena liječnička pomoć. Policija je dojavu o sukobu navijača u Zagrebačkoj ulici zaprimila oko 14,20 sati nakon čega je privela osam osoba koje povezuje s tim događajem, ali i drugim oblicima protupravnog ponašanja i nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. lipanj 2024 18:15