Silvijo Čabraja i Duje Čop

 GORAN MEHKEK Cropix
HAT-TRICK BIVŠIMA

Čop nakon što je Dinamu nanio težak udarac: ‘Naravno da sam presretan‘

‘Trener nam je pripremio taktiku i uvjerio nas da to možemo. Na kraju je ispalo najbolje za nas‘
Piše: SNObjavljeno: 24. siječanj 2024. 23:05

Duje Čop je s tri gola srušio Dinamo u zaostaloj utakmici 4. kola SuperSport HNL-a. Iskusni 33-godišnji napadač je zabio u petoj, sedmoj i 87. minuti nakon čega je iz igre ispraćen pljeskom maksimirskih tribina.

Čop i njegova Lokomotiva su tako Dinamu nanijeli četvrti poraz u sezoni i pomogao Rijeci i Hajduku da se još malo odvoje u borbi za naslov prvaka. Dan nakon večeri iz snova za njega i njegovu ekipu, Čop je dao izjavu za HRT.

- Normalno da sam presretan. Najprije zbog ekipe jer smo naporno radili tijekom priprema. Znamo da smo se dobro spremali i bili smo puni samopouzdanja. Trener nam je pripremio taktiku i uvjerio nas da to možemo. Na kraju je ispalo najbolje za nas - rekao je Čop kojem su ovo bili prvi golovi ove sezone u kojoj je upisao osam nastupa.

Čopu je to bio četvrti hat-trick u HNL-u, ali zadnji je upisao još protiv Zadra 2. kolovoza 2014. godine, prije gotovo 10 godina. Bivšem napadaču Dinama ovo nije prvi put da je srušio Modre za koje je u 124 nastupa zabio 61 gol i upisao 19 asistencija.

Prošle je sezone igrajući za Šibenik izbacio Dinamo iz Hrvatskog nogometnog kupa kada je u 93. minuti zabio za preokret i pobjedu od 2:1 u polufinalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 20:36