Silvijo Čabraja

 DAMIR KRAJAC Cropix
PROBLEMI NA KAJZERICI

Lokomotiva znatno oslabljena protiv Dinama u Maksimiru, važnom igraču prijeti višetjedna stanka

Trener Lokosa neće moći računati ni na novopridošlog Kalaicu, koji je bio jedan od najboljih u Varaždinu
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 24. siječanj 2023. 10:29

Lokomotiva će u subotu u Maksimiru biti osjetno oslabljena. Neće, naime, biti sve boljeg zadnjeg veznog Bubanje i srednjeg braniča Mersinaja, koji su u Varaždinu dobili treći žuti karton i moraju preskočiti okršaj s Dinamom. Zanimljivo je da je Mersinaj “požutio” iako ni nije ulazio u igru - emocije su ga nadvladale u 70. minuti, žestoko je u jednoj situaciji prigovorio sucu Belu, koji mu je pokazao žuti karton.

Trener Lokosa, Silvijo Čabraja, za okršaj s Dinamom neće moći računati ni na novopridošlog srednjeg braniča Branimira Kalaicu, koji je bio jedan od najboljih igrača u Varaždinu, iako je gotovo cijelo drugo poluvrijeme odigrao praktički s jednom rukom!

Naime, početkom drugoga dijela nezgodno je pao na rame i više nije mogao micati desnu ruku. Čabraja ga je u nekoliko navrata pitao može li nastaviti igru, Kalaica je, dakako, onako vruć, pun adrenalina i željan igre, potvrdno odgovarao i ostao je na terenu svih 90 minuta.

U ponedjeljak je bio na liječničkim pregledima i danas prije podne znat će se težina ozljede, sumnja se na istegnuće ili čak puknuće ligamenata ramena. Bude li riječ o istegnuću pauzirat će nekoliko dana, no ako je dijagnoza teža, imat će višetjednu stanku. Uglavnom, sigurno neće kandidirati za nastup u Maksimiru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 15:40