Anton Matković sa suigračima

 ANTE ČIZMIĆ/Cropix
TO BI BILA SENZACIJA

‘Novom Mandžukiću‘ smiješi se transfer karijere. Javila se još dva elitna kluba, cijena će biti paprena

‘Konkretni interesi javili su se još u siječnju, ali prvo su htjeli vidjeti kako raste‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 01. svibanj 2024. 09:53

SportItalia pod egidom "ekskluzivno" prenosi kako su se Milan i Atalanta priključili sve većem broju klubova zainteresiranih za Osijekova dragulja Antona Matkovića. "Rođen je 2006. godine, reprezentativac do 19 godina, visok 191 centimetar, a u domovini ga uspoređuju uspoređuju s Marijom Mandžukićem. Pokazao je kako može igrati na krilu fokusirajući se na više na brzinu za razliku od bivšega igrača Juventusa", piše u tekstu.

Još zimus je postojao konkretan interes za njega, ali u Osijeku nisu bili zainteresirani za transfer. U međuvremenu, u "igru" su uskočili i Englezi.

image

Anton Matković i Ramon Mierez

IVAN PERIĆ/Cropix

"Još u siječnju, unatoč tome što je samo pet puta izašao na teren s prvom momčadi, za njega su zabilježeni konkretni interesi iz Italije, ali Sassuolo i Atalanta nisu bili u mogućnosti napraviti potez jer je njegov klub prvo želio vidjeti kako raste na terenu. Sada je Matković standardni prvotimac i zabio je svoja prva dva gola, toliko da njegove nastupe gledaju i Englezi (Fulham i Everton) te Frosinone i Inter. Za njega se trenutno govori o procjeni od oko 4-5 milijuna eura", navodi se u tekstu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 10:03