RONALD GORSIC Cropix
LJEPOTICA NA MAKSIMIRU

Hajduk pao i na kladionicama, na potezu su Dinamo i Rijeka: Evo gdje možete gledati jedan od derbija sezone

Bit će ovo jedan od ovosezonskih derbija za "širu publiku"
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 25. veljača 2024. 10:02

U dramatičnoj borbi za naslov prvaka, Hajduk je opet doživio posrnuće. Nogometaši Bijelih remizirali su u Varaždinu (1-1) s igračem više te sad zaostaju jedan bod za Rijekom koja svoj susret 24. kola igra protiv Dinama danas od 15 sati. Modri u derbi ulaze sa šest bodova zaostatka za današnjim protivnikom, uz utakmicu manje (Varaždin).

Nakon Hajdukova "kiksa" u baroknom gradu, a prije derbija na Maksimiru, kladionice daju splitskom klubu najmanje šanse za osvajanje naslova, naravno kad pričamo o vodećem trojcu. Sve je to tijesno, uostalom kao i bitka na tablici, a trenutačni poredak ide ovako: Dinamo i dalje prvi favorit (2,50), dok Rijeka (2,70) ima malo veće šanse od Hajduka (3,00).

Gdje gledati Dinamo - Rijeka?

Bit će ovo jedan od ovosezonskih derbija za "širu publiku"! Osim već uobičajenog prijenosa na prvom kanalu Max Sporta, okršaj Dinama i Rijeke možete gledati na HRT2! Dario Bel trebao bi dati znak za početak utakmice u 15 sati. U dva dosadašnja ogleda ovih dvaju protivnika u ovoj sezoni, Dinamo je slavio na Maksimiru (2-1), dok je okršaj na Rujevici završio remijem (1-1).

image
RONALD GORSIC Cropix

Prema svim predviđanjima, današnja utakmica trebala bi biti najbolja reklama za HNL. Obje momčadi u dobroj formi i rezultatskom nizu, izravna bitka za naslov prvaka. Treba li bolja najava?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 09:28