Niko Janković je najbolji igrač 1. kola SuperSport HNL

 DAMIR ŠKOMRLJ/Cropix
SUPERSPORT HNL

Niti jedan Hajdukovac nije u idealnoj momčadi prvog kola. Veznjak Rijeke dobio ocjenu 9,7

Niko Janković je u pobjedi Rijeke sudjelovao s dva gola, asistencijom i četiri ključna dodavanja
Piše: SNObjavljeno: 24. srpanj 2023. 13:25

Prvo kolo nove sezone SuperSport HNL je za nama, a u protekla tri dana hrvatski nogomet ponudio nam je dosta uzbuđenja. Hajduk je pobijedio u Maksimiru na najvećem derbiju u Hrvatskoj, Rijeka i Osijek su uvjerljivim pobjedama krenuli u sezonu dok su dvije nedjeljne utakmice završile bez pobjednika.

Vidjeli smo u prvom kolu i dosta dobrih pojedinačnih partija, a prema statistici Sofascorea najbolju utakmicu je odigrao veznjak Rijeke Niko Janković. On je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao s dva gola i jednom asistencijom te je za svoju igru dobio visoku ocjenu 9,7.

Imao je Janković i četiri ključna dodavanja, tri puta je kreirao velike prilike, a osvojio je četiri od šest duela u kojima je sudjelovao. Podsjetimo se kako je Janković ovog ljeta besplatno prešao iz Dinama u Rijeku nakon što je prošle sezone na Rujevici bio u statusu posuđenog igrača.

image

Momčad 1. kola SuperSport HNL

SOFASCORE

Janković je jedan od četiri igrača Rijeke koji su, po Sofascore ocjenama, u momčadi 1. kola SuperSport HNL. Uz njega to su i Goda, Veigra i Fruk. Osijek ima dva predstavnika - Lovrića i Caktaša, isto kao i Varaždin iz čijih su redova u najboljoj postavi Zelenika i Brodić. Majstorović predstavlja Istru, Bubanja Lokomotivu, a zanimljivo je da u prvoj momčadi nema niti jednog igrača Hajduka, ali zato je tu Šutalo iz Dinama.

image

Niko Janković u prvom kolu SuperSport HNL

SOFASCORE

Detaljnu statistiku Sofascorea pronađite OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 08:15