PRIVATNA ARHIVA
FEŠTALO SE

VIDEO Pogledajte kako su navijači ispratili Dinamo na put za Rijeku: Bakljada i pjesma na izlazu iz Zagreba

Vozači u svojim automobilima u čudu se gledali što se događa, mnogi su trubili i podravljali Dinamove navijače
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. svibanj 2024. 16:39

Već smo puno puta pisali o tome kakva simbioza vlada između Dinamovih navijača i momčadi Sergeja Jakirovića. Modri ove sezone imaju fenomenalnu podršku navijača. U subotu su Plavi krenuli prema Rijeci, a na izlazu iz metropole, u blizini zagrebačke Arene, dočekali su ih njihovi drukeri, zapalili baklje i uz prometnicu žestoko navijali.

Atmosfera je bila fenomenalna, ne sjećamo se da je zg-klub u novije imao takvu podršku prije odlaska na neku utakmicu. Mnogi vozači u svojim automobilima u čudu se gledali što se događa, mnogi su trubili i podravljali Dinamove navijače. a kad je kraj njih prošao autobus s igračima, nastalo je opće oduševljenje, igrači su mahali navijačima kroz prozor busa. Nažalost, zbog skućenog kapaciteta ‘riječkog kaveza‘, Modri su dobili samo 412 ulaznica.

Dinamo je postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti sve ulaznice koje su oni otkupili i raspodijeliti među sobom. Dinamo je također odlučio organizirati zajedničko gledanje utakmice s Rijekom u Zagrebu kod stadiona Maksimir. Maksimirska priča starta od 18 sati. Za sve koji dođu bit će dostupna i bogata ugostiteljska ponuda kako bi mogli u potpunosti uživati u velikom derbiju.

image
PRIVATNA ARHIVA
image
PRIVATNA ARHIVA
image
PRIVATNA ARHIVA

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 16:40